artikel

Aktivitet även på sommaren

Idag hade vi ett medlemsmöte. Inbjuden gäst var Monika Djurner som bland annat är vice ordförande i Göteborg & Co, ett kommunalt bolag som enkelt uttryck sköter om stora event i staden, som Kulturkalaset och den där tävlingen med stora båtar. Vi fick höra om hur Vänsterpartiet arbetar i bolagsstyrelser och hur det är att vara Vänsterpartist och representera staden Göteborg.
Vi diskuterade också byggnation i staden, med fokus på vårt område och den svenska flyktingpolitiken, som vi inte alls är nöjda med. Bland annat diskuterade vi möjligheten av en allmän flyktingamnesti och hur en sådan skulle kunna se ut.

Idag hade vi ett medlemsmöte. Inbjuden gäst var Monika Djurner som bland annat är vice ordförande i Göteborg & Co, ett kommunalt bolag som enkelt uttryck sköter om stora event i staden, som Kulturkalaset och den där tävlingen med stora båtar. Vi fick höra om hur Vänsterpartiet arbetar i bolagsstyrelser och hur det är att vara Vänsterpartist och representera staden Göteborg.
Vi diskuterade också byggnation i staden, med fokus på vårt område och den svenska flyktingpolitiken, som vi inte alls är nöjda med. Bland annat diskuterade vi möjligheten av en allmän flyktingamnesti och hur en sådan skulle kunna se ut.

Dela den här sidan:

Kopiera länk